fbpx
INDEX MAG
Tech Days - Future Trends 2024
Zdroj: DTIT

Nenechajte si ujsť konferenciu Tech Days – Future Trends 2024

Konferencia Tech Day – Future Trends 2024 prichádza už 7. novembra do Auly Maxima TUKE a s ním deň plný najnovších technologických trendov a diskusií. Ide o prelomovú konferenciu, ktorá skúma najtransformatívnejšie trendy v oblasti AI, Metaverse a Quantum Computing.

Podujatie spája vizionárskych lídrov, inovátorov, výskumníkov a technologických nadšencov, aby sa s návštevníkmi ponorili do najnovších pokrokov, ktoré nanovo definujú priemyselné odvetvia, ekonomiky a spoločnosti.

Na pódiu sa predstaví zostava TOP spíkrov a IT expertov – Andreas Truls, Juraj Gazda, Michal Kováčik, Lýdia Delyová, Róbert Slezák, Teo Köerner, Marco Spoel, Filip Hudzík a Martin Džbor, ktorí naznačia budúcnosť technológií.

V MARKETPLACE budete môcť zažiť tech inovácie z prvej ruky, medzi ktorými nebude chýbať Apple Vision Pro, extended reality či low-code/no-code riešenia. Samozrejme, chýbať nebude ani gaming a coffee zóna, súťaže a skvelá atmosféra.

Zaregistrujte sa priamo tu.

Niečo o prednášajúcich:

Andreas Truls – Deutsche Telekom IT Solutions Slovakia

Andreas pôsobí ako výkonný riaditeľ DTIT. Ako IT Executive má rozsiahle skúsenosti s navrhovaním a implementáciou škálovateľných stratégií rastu, ktoré prinášajú vyššiu hodnotu pre akcionárov v odvetví outsourcingu. Má 18-ročné skúsenosti vo vedení, vedie veľké technické tímy a tímy poskytujúce služby v Malajzii, Singapure, Číne, Brazílii, Severnej Amerike a Mexiku.

Juraj Gazda – Technical University of Košice

Juraj Gazda je uznávaný odborník na informatiku a AI a prorektor pre inovácie a transfer technológií TUKE. Medzi jeho výskumné záujmy patrí AI v komunikačných sieťach a autonómna mobilita so zameraním na počítačové videnie, edge computing a LLM. Dosiahol významné akademické míľniky habilitáciou v roku 2016 a povýšením na riadneho profesora v roku 2021 v odbore informatika.

Michal Kováčik – Deutsche Telekom IT Solutions Slovakia

Skúsený vývojár s viac ako 15-ročnými skúsenosťami v jazykoch .NET, C# a frontend. Ako oddaný líder softvérových inžinierov stále nachádza obrovskú radosť z kódovania. Aktívne sa zúčastňuje na udalostiach komunity vývojárov a hackathonoch.

Lýdia Delyová – Deutsche Telekom IT Solutions Slovakia

S viac ako 10-ročnými skúsenosťami v oblasti IT a solídnym UNIXovým zázemím začala Lýdia objavovať AWS v roku 2020. Odvtedy získala viacero AWS certifikácií, stala sa AWS Community Builderom v kategórii Network and Content Delivery a založila AWS Užívateľská skupina Košice.

Teo Köerner – T-Systems International

Teo Köerner je inžinier výskumu a vývoja v T-Systems. Podieľal sa na projektoch, ktoré aplikujú kvantovo inšpirované riešenia pre priemyselné výzvy, vrátane smerovania vozidiel a optimalizácie vozového parku. Teo pokračuje v skúmaní praktických aplikácií kvantových počítačov v sektoroch, ako je logistika, financie a výroba.

Marco Spoel – Deutsche Telekom IT Solutions Slovakia

Po implementácii SAP pre rôznych zákazníkov a práci prevádzkového manažéra pre najväčšiu energetickú spoločnosť v Holandsku a na Slovensku vytvoril Marco niekoľko Low-Code tímov na rôznych Low-Code platformách. Po nástupe do T-Systems je zodpovedný za rozvoj nearshore doručovacích tímov pre platformy Mendix, Pega, Quickwork a UIPath.

Róbert Slezák – Slovak Telecom

Aktívne pôsobí v rôznych kapacitách pri vývoji IoT a 5G riešení spoločnosti. Podieľa sa na rozvoji IoT služieb poskytovaných Slovak Telekomom od ich vzniku a ako súčasť 5G tímu zabezpečuje výber trhových aktivít a produktov pre zákazníkov ST v biznis riešeniach v spolupráci s obchodnými oddeleniami.

Martin Džbor – Deutsche Telekom IT Solutions Slovakia

Je riaditeľom pre stratégiu a vývoj produktov. Riadil projekty na vývoj a zavádzanie nových prvkov portfólia vrátane cloudových infraštruktúr, znalostnej podpory pre správu služieb a komunikačných platforiem novej generácie. Je autorom nadstavbového programu duálneho vzdelávania a hybnou silou programu T-UNI.

Filip Hudzík – Deutsche Telekom IT Solutions Slovakia

Filip vedie Research & Development Team v Deutsche Telekom IT Solutions, kde riadi inovácie a vývoj v XR (AR, VR, MR) technológiách. Filip zohral vedúcu úlohu pri vývoji niekoľkých inovatívnych projektov, ako je Cognity, aplikácia VR určená na podporu kognitívneho tréningu; a Zvedavo, mobilná aplikácia AR, ktorá vzdeláva deti prostredníctvom interaktívneho prieskumu lesa.

Pridajte komentár