fbpx
INDEX MAG
svadobné trendy 2025
Foto: shutterstock.com

Svadobné trendy na rok 2025

Povedali ste Áno a budúci rok bude svadba? Srdečne blahoželáme! Presne vám sú určené nasledujúce riadky, v ktorých sme v skratke zhrnuli horúce trendy budúceho roka.

Balónové rukávy

Počujete dobre. Práve šaty s balónovými rukávmi budú horúcim trendom, hoci to môže znieť akokoľvek podivuhodne. Vďaka nim z vás rozhodne nebude krehké žieňa, ale riadna domina. Hitom však budú tiež atypické rukávy, ktoré priamo nie sú prepojené so šatami.

Foto: shutterstock.com

Dramatické sukne

Čím väčšie, tým lepšie. Nemusíte hneď vyzerať ako „torta“, no hitom budú naozaj sukne, ktoré sú výrazné, krajčíri na nich spotrebovali veľa látky a vy budete neprehliadnuteľná. Keďže však zaujmete sukňou a rukávmi, zvyšok by mal byť rozhodne v duchu minimalizmu.

Hlboký výstrih

Preč sú časy, keď mala byť nevesta čo najcudnejšia. Pokiaľ máte čo ukázať, tak to ukážte – tak znie trend roka 2025. Vkusný hlboký dekolt je preto určite žiadúci.


Foto: shutterstock.com

Odhalený chrbát 

Keďže budú trendom veľké sukne a výrazné rukávy, chrbát si už nevyžaduje množstvo látky. Ak ho odhalíte, budete in.


Foto: shutterstock.com

Vintage stále v kurze

Bridgerton je stále na výslní, preto neurobíte krok vedľa, ak si zvolíte šaty presne v duchu tohto seriálového hitu. Čipky a romantický nádych histórie sú rozhodne fajn.


Foto: shutterstock.com

Ekologické dekorácie

Udržateľnosť, recyklácia, upcyklácia… sú hitom nielen v móde, ale aj v svadobných dekoráciách na rok 2025. Čo si pod tým predstaviť? Out sú už napríklad klasické papierové pozvánky pre hostí – nahraďte ich digitálnymi. Nevybrali ste si ešte darček pre hostí? Čo takto venovať im nejaké semienka či malú rastlinku, ktorú budú môcť zasadiť alebo ručne vyrábané mydlá? Konfety tiež nemusia byť z celofánu…


Foto: shutterstock.com

Výrazné kvetinové aranžmány

Hitom bude exotika. Čím väčšie a netradičnejšie kvety na svadbe, tým lepšie. Pokojne tiež môžete vsadiť na odvážne farby.


Foto: shutterstock.com

Neformálny catering

Dlhokánske hranaté stoly sa už veru nenosia. Ani tradične servírované pokrmy, pozostávajúce z viacerých chodov. Stále viac je v kurze menšia formálnosť, bufetové stolíky či cateringové ostrovčeky, pri ktorých sa hostia môžu kedykoľvek pristaviť. Aj jedlo už býva sofistikovanejšie a najmä zdravšie a ľahšie.


Foto: shutterstock.com

Zapojenie technológií

Premýšľali ste nad livestreamom z vašej svadby, ktorý poteší všetkých, čo sa vášho obradu a hostiny nemohli zúčastniť? Tento trend je čoraz populárnejší. Mať svadbu v priamom prenose na sociálnej sieti bude skrátka budúci rok in.

Personalizované koktaily

Práve personalizácia robí každú svadbu jedinečnou. Nechajte si namiešať drinky presne pre vás, ktorými potešíte hostí, prípadne si dajte vyrobiť víno, ktoré ponesie vaše meno.

Pridajte komentár