fbpx
EASTMAG
PILOT BAR & LOUNGE
Foto: archív PILOT BAR & LOUNGE

PILOT BAR & LOUNGE je výnimočný lokalitou uprostred poľa aj kvalitou pizze

Pizza s drevnými pistáciami či rozmarínom

Pizza nesie názvy jednotlivých leteckých spoločností a aktuálne do ponuky pribudli štyri novinky, ktoré je škoda neochutnať. Skúsili ste už niekedy pizzu s hruškou, gorgonzolou a drvenými pistáciami alebo s rozmarínom a cibuľou?

Foto: archív PILOT BAR & LOUNGE

Pokiaľ ste skôr tradičnejší typ, oceníte poctivé burgre, ale tiež klasiku ako vyprážaný syr. Deti potešia palacinky i horúca čokoláda a vás skutočnosť, že ich viete umiestniť do uzatvárateľného detského kútika, takže ich budete mať na očiach, no v dostatočnej vzdialenosti na to, aby ste si vychutnali napríklad aj kvalitnú kávu či miešaný drink.

„Nič neflákame, snažíme sa poctivo ponúkať to najkvalitnejšie, aby sa u nás zákazník nielen príjemne cítil, ale i dobre najedol. Otvorené máme denne od 9:00 do 22:00 a dopoludnia ponúkame napríklad aj raňajkové menu. V lete organizujeme na veľkej terase pravidelné grilovačky s dídžejom, detské akcie s animátormi, rôzne párty či teambuildingy. Zrazu sme na mŕtve miesto priniesli život a je to skvelé.“

Foto: archív PILOT BAR & LOUNGE

Cesto na pizzu dolaďovali rok

O cite pre detail hovorí aj skutočnosť, že vývoj pizze trval viac ako rok, kým boli všetci spokojní. „Vedeli sme, aký typ chceme, no stále nám na nej niečo nesedelo. Môžete mať skvelý recept, ale všade je iná voda, múka, pec… Napokon zaúradovala náhoda. Elektrikár nám omylom pri zapájaní nového miesiča na cesto zamenil fázy a miešač cesta nám začal miešať do opačnej strany. Nevedeli sme zamiesiť cesto, takže som bežal do obchodu kúpiť najväčší kuchynský robot, aký tam práve mali, nech zvládne spracovať aspoň dve kilá múky. A vtedy sa to stalo. Pochopili sme, že dovtedy sme cesto miešali zle a veľmi krátko. Tiež sme ho potom už opakovane nepremiešavali.“

Odvtedy sa v PILOT BAR & LOUNGE pýšia pizzou, ktorá je maximálne mäkká a nadýchaná, pripravovaná podľa neapolského receptu.  Pri jej príprave musia zamestnanci, rovnako ako posádka lietadla, dodržiavať checklist – aby nedošlo k žiadnym prešľapom. Rozhodne ju odporúčame ochutnať a užiť si jedinečnú atmosféru podniku v nezvyčajnej lokalite.

„Výnimočnosť v bežnom prostredí nevynikne a je často prehliadaná a podceňovaná, preto choďte tam, kde vás ocenia, nie tam kde vás tolerujú. Aj preto vznikol tento výnimočný PILOT BAR & LOUNGE s jedinečným výhľadom a my veríme, že to ľudia postupne čoraz viac ocenia,“ dodal M. Borza.

Pridajte komentár