EAST MAG
promiseo studio

S virtuálnym štúdiom bližšie ku klientom

Pandémia COVID-19 dlhodobo zmenila komunikáciu medzi ľuďmi. S obmedzeniami prišla potreba hľadať nástroje, ako ostať v kontakte s rodinou, priateľmi, kolegami a klientmi. Túto potrebu si naplno uvedomila aj spoločnosť Promiseo a jej video oddelenie. Vzniknutú situáciu využili vo svoj prospech a minulý rok otvorilo svoje prvé virtuálne štúdio.

Podnetom na jeho vznik bola v prvom rade snaha zostať v kontakte s klientmi. Zároveň však malo byť štúdio moderné a multifunkčné. To dosiahla agentúra využitím zeleného plátna.

REKLAMA

Virtuálne štúdio na mieru pre každého

Vďaka nemu môžeme neustále vytvárať nové pozadia, ktoré sú od reality takmer neodlíšiteľné. Dokážeme tak byť úplne univerzálni a vytvoriť každému klientovi štúdio ušité na mieru,” hovorí Juraj Kušnír, audio-video maker agentúry Promiseo.

Od svojho otvorenia v lete 2020 štúdio zakúsilo vysielanie napríklad Dňa otvorených dverí UPJŠ, ktoré zaznamenalo dohromady 100 402 odsledovaných minút, čo je v prepočte 69 dní sledovania. Jeho služby využili aj klienti ako HC Košice, Košice IT Valley, MEDIUS – Komora pre medicínske právo či Martin Chodúr. Pod taktovkou video oddelenia sa premenilo aj na dejisko videospotov pre klientov ako Malý gazda či Rochester Ginger.

Možnosti využitia štúdia sú pestré – je rovnako vhodné na organizáciu valného zhromaždenia a konferencií, ako na tvorbu videozáznamov alebo vysielanie koncertov.

Štúdio aj pre podcasty

Okrem vizuálnej prezentácie myslela agentúra aj na audio prezentáciu. A to nielen v intenciách voiceoverov do videí, ale aj autentickejšieho spôsobu, akým sa dokážu klienti prihovoriť priamo svojim zákazníkom – pomocou podcastov. Tie získavajú na Slovensku čoraz väčšiu popularitu a začínajú byť obľúbené aj medzi klientmi agentúry.

Promiseo naďalej pracuje na vylepšovaní štúdia: „Nedávno sme dokončili aj backstage, ktorý umožní klientom vychutnať si čas mimo kamery v pohodlí kresla s nápojom v ruke,” dodáva Kušnír.

Práve rýchlosť a nápaditosť, s akou agentúra Promiseo zareagovala na nové podmienky svedčia o tom, že aj z nepriaznivej situácie sa dá vyťažiť maximum a prísť s novinkou, ktorá prinesie spoločnosti aj jej klientom nové možnosti sebarealizácie.

Virtuálne štúdio využil klaster Košice IT Valley, výstupy z neho nájdete v pilotnom diele IT Valley v kocke.

Promiseo

Kreativita, ktorá inšpiruje a stratégia, ktorá predáva. To je PROMISEO. Spoločnosť vznikla v roku 2009 v Košiciach a klientom zabezpečuje full-service; odd idey, kreatívneho konceptu a stratégie cez performance či videá, až po technický skill v oblasti IT.

PROMISEO tím tvorí viac ako 40 profesionálov, ktorí kombinujú znalosti z technologického sveta so skúsenosťami s kreativitou. Portfólio spoločnosti je ozaj pestré, tvoria ho firmy z oblastí ako telco, zdravotníctvo, výroba, technológie, turizmus, financie a e-commerce.

Pridajte komentár