fbpx
INDEX MAG
AI workshop Košice

Príďte na AI Meetup v Košiciach

Chcete sa dozvedieť viac o využití Umelej inteligencie v SW vývoji? Príjmite pozvanie na AI Meetup organizovaný spoločnosťou ABB Solutions Slovakia. Akcia sa bude konať v Kultuparku v utorok 24. októbra 2023 o 18.00 hod.

V prípade záujmu sa zaregistrujte čo najskôr na odkaze: https://meetup.laia.live

Udalosť je otvorená pre všetkých fanúšikov AI, ktorí sa chcú dozvedieť niečo viac o využití AI v SW vývoji pod vedením odborníka na umelú inteligenciu Martina Spana.

Čo si pre vás organizátori pripravili?

  • 2 hodinový workshop na tému AI v SW developmente vedenú speakrom Martinom Spanom
  • Diskusiu a networking
  • Chutné jedlo a drinky

Kto je Martin Spano?

Martin Spano je informatik, softvérový vývojár nadšenec a jeden z popredných odborníkov na Umelú inteligenciu na Slovensku. Prednáša o nej na konferenciách, školí vo firmách a popularizuje AI na sociálnych sieťach aj na televíznych obrazovkách. Za jeho činnosť ho Ministerstvo hospodárstva nominovalo na najvyššeie vedecké ocenenie „Cena za vedu a techniku”.

ABB Solutions Slovakia

ABB Solutions Slovakia je spoločnosť pôsobí na košickom trhu od roku 2012 v oblasti IT a Business Solutions.

Vyvíja dva hlavné produkty, pre svojich klientov, očné optiky a siete očných optík v Spojených štátoch amerických. Produkt ABB Verify ponúka prehľadný systém o poistení v oblasti optometrie, vďaka čomu vedia naši klienti lepšie a efektívnejšie dodávať svoje služby pacientom. Produkt RCM prináša riešenia pre komunikáciu s pacientami.
ABB Solutions Slovakia je súčasťou ABB Optical Group, ktorá je popredným poskytovateľom optických výrobkov, služieb a obchodných riešení v priemysle starostlivosti o oči.

Viac o spoločnosti sa dočítate na abbsolutionsslovakia.com

ABB Solutions Slovakia je členom klastra Košice IT Valley.

Pridajte komentár