EAST MAG
bicykel v talkshow
Foto: archív talkshow Bez šepkára/Iveta Vaculová Komendová

Pomôžu Košičania nájsť Milanovi Kolcunovi jeho bicykel?

Obľúbeného sprievodcu mestom Košice, moderátora s vlastnou talkshow a spisovateľa Milana Kolcuna má rád azda každý a spolu so svojím zeleným bicyklom dotvára kolorit Košíc. Keďže mu ho však v týchto dňoch niekto ukradol, prosí Košičanov o pomoc pri jeho nájdení.

Nejde rozhodne o žiadny „vytunený“ model a jeho hodnota je skôr symblická, no o to väčšia. „Posledná fotka môjho bicykla je zo včera. Potom si ho niekto “požičal”. Ak ho zbadáte, dajte mi vedieť. Už raz sa takto našiel. Takto si môj bike zvyšuje popularitu. (Úsmev.) Ja viem, že hodnota je 50 eur, ale aj tak by som bol rád, keby sa našiel, zažili sme spolu kadečo,“  uviedol pred pár dňami na svojom FB profile, no dodnes sa žiaľ bicykel nepodarilo nájsť.

REKLAMA
bicykel návrh
Foto: FB Milana Kolcuna

Ukradnutý bicykel už hral aj vo filme a účinkoval v mnohých talkshow

Milan však nestráca nádej a verí, že nič nie je stratené.

„Môj bicykel už vystupoval v 85-ich dieloch talkshow. Hral vo filme. Je na titulke knihy Košice na každý deň. Bez neho ma niektorí ľudia ani nespoznajú. Má 30 rokov. Zvykol som si požičiavať ho turistom, aj deťom na Hlavnej,“ vymenoval nám postupne všetko, čo už má jeho bike za sebou.

knižka M. Kolcuna
Foto: archív redakcie

Nielen Košičania si už na spojenie Milan Kolcun a bicykel zvykli natoľko, že aktuálne dochádza k nerovnováhe. Možno však nie je všetko stratené a pri troche všímavosti sa bicykel nájde napríklad v niektorom zo zberných dvorov alebo bazárov. Ak ho náhodou uvidíte, kontaktujte Milana Kolcuna priamo tu. Bude sa veľmi tešiť.

Na sociálnych sieťach mu zatiaľ priaznivci húfne vyjadrujú podporu:

“Neverim, ze ten vas bicykel aj niekto nepozna…to je ako Sturovi bradu ukradnut,alebo Hviezdoslavovi maslu….” Žideková Vargová

“Hodnota bicykla je pre teba nevyčísliteľná, držím palce, nech sa čím skor nájde. Ak nie, mám jeden zvyšný v pivnici, darujem ti.” Iveta Paľková

“Wow to je odvaha..to akoby ten clovek ukradol Monu Lisu..blazon.” Ajka Vincko

Pridajte komentár