EAST MAG
korčuliarka
Foto: FB Mesta Košice

Posledné korčuľovanie v košickom Mestskom parku stihnete v nedeľu

Po mesiaci verejného korčuľovania ukončí mesto Košice a mestský podnik Tepelné hospodárstvo (TEHO) ako prevádzkovateľ ľadovej plochy prevádzku klziska v Mestskom parku. Košičania ho ešte môžu využívať do nedele 21. januára. Informovalo o tom Mesto Košice na svojom FB profile.

Klzisko v Mestskom parku otvorilo mesto Košice počas najvychytenejšej časti zimnej sezóny pre všetkých fanúšikov aktívneho pohybu. Navyše tento rok hostilo aj významný šampionát. Od 12. 1 do 14. 1. bolo dejiskom Majstrovstiev Česka a Slovenska v rybníkovom hokeji 2024, z ktorého sa poltucet najlepších tímov kvalifikovalo na MS v Kanade.

REKLAMA
Foto: FB Mesta Košice

Košičania však nemusia byť smutní, stále totiž môžu naďalej využívať napríklad klzisko v Zábavno-športovom areáli na Alejovej 2, kde na jeho zastrešenie prispelo mesto Košice sumou 240 000 eur. K dispozícii sú aj ďalšie umelé či prírodné ľadové plochy v meste.

“Sme radi, že aj vo finančne mimoriadne náročných časoch sa nám podarilo sprevádzkovať klzisko najmä počas zimných prázdnin. Veríme, že sme mnohým urobili radosť a Košičania si ho užili. Ďakujeme, že ste klzisko v Mestskom parku využívali a tešíme sa na všetkých Košičanov i návštevníkov opäť počas ďalšej sezóny,” uviedli zástupcovia mesta.

Pridajte komentár