EAST MAG
Unostar
Foto: archív UNOSTAR

UNOSTAR v lete cestuje na finále World of Dance do Kalifornie. Bude v porote Jennifer Lopez?

Tanečný klub UNOSTAR Dance Studio získal v novembri jedno z najvýznamnejších tanečných ocenení, keď s choreografiou Matrix vyhral národnú kvalifikáciu prestížnej súťaže World Of Dance Competition. Týmto tanečníci postúpili do finálovej časti, ktorá sa uskutoční v júli v Los Angeles v Californii.

World of Dance je už dnes prestížna svetová tanečná a hudobná značka, ktorá vznikla v roku 2008. Súťažia v nej najlepšie tanečné skupiny z celého sveta, ktoré zvíťazili v národných kvalifikáciách. V porote tejto súťaže môžeme vidieť uznávaných umelcov, ako sú Jennifer Lopez, Ne – Yo, Derek Hough a ďalší.

REKLAMA
Foto: archív UNOSTAR

“Už samotná kvalifikácia na túto súťaž je významným úspechom každej tanečnej skupiny. Naším cieľom je umiestniť sa čo najlepšie a k tomu sú potrebné 3 kroky. Prvým bolo prejsť výberom, aby sme sa mohli zúčastniť národnej kvalifikácie. To sme úspešne zvládli. Národnú kvalifikáciu sme následne vyhrali, a to bolo druhým krokom potrebným pre postup do svetového finále. Tretí krok bude pre nás najťažší, pretože na to, aby sme mohli reprezentovať Slovenskú republiku, si potrebujeme zabezpečiť finančné prostriedky na uhradenie všetkých výdavkov s tým spojených. Veríme, že sa nám ich podarí získať, aby sme ako prví a jediní zástupcovia Slovenskej republiky v histórii v kategórii Team Division mohli reprezentovať našu krajinu a mesto Košice na tejto prestížnej svetovej súťaži,” naznačila Soňa Stružáková z UNOSTAR a zdôraznila, že pre tím je to jedinečná príležitosť, no bez podpory to tanečníci nezvládnu.

Foto: archív UNOSTAR

komentáre 2