EAST MAG
Košice koláž
Foto-koláž: Lenka Bollová

V Košiciach to žije – prinášame program od 7. do 13. marca

Nech sa páči – naše tipy na netradičné trávenie voľného času.

ŠTVRTOK 7. marca

Potulky mestom Košice sa tentoraz inšpirovali témou Čaro dvorov Alžbetinej ulice. Stihnete ich od dnes až do nedele. Podrobné informácie nájdete tu.

REKLAMA

Východoslovenská galéria vás pozýva na vernisáž výstavy ZDENĚK SMIEŠKO – Vidieť. Cítiť. Zaznamenať., ktorá sa uskutoční dnes o 18:00 hod. vo Východoslovenskej galérii na Hlavnej 27 v Košiciach.

PIATOK 8. marca

Smejko, Tanculienka aj Huncúlik sa v novom predstavení Zaber a makaj! rozhodnú urobiť niečo pre svoje zdravie. A tak sa všetci traja dohodnú, že začnú poctivo cvičiť. Všetci traja…teda okrem Smejka. Program pre najmenších je pripravený na dnes o 17:00 hod. v Historickej radnici.

Legendárna britská metalová kapela Cradle of Filth prichádza v rámci turné Necromantic Fantasies na Slovensko a v Košiciach vystúpia v Collosseum klube dnes o 18:00 hod.

Za posledné dva roky Lash&Grey koncertovali na svetoznámych pódiách ako Carnegie Hall v New Yorku, festivaloch v Mexico City, Guadalajare, v Paríži, Taliansku, Švédsku, Belgicku, Holandsku, Nemecku a mnohých ďalších. V minulom roku dvojica odohrala koncerty v 11 krajinách a dnes sa predstaví od 19:00 hod. v košickej Fuge. Kristína sa ako jediná Európanka dostala do finále TOP 5 spevákov z celého sveta najprestížnejšej jazzovej vokálnej súťaže Sarah Vaughan Jazz Vocal Competition v New Jersey 2022.

SOBOTA 9. marca

Všetky hity českej hard and heavy skupiny TRAKTOR si môžete vypočuť na akcii Topfet 4 You už dnes v Košiciach v Collosseum Clube. Muzikanti sa predvedú od 18:00 hod. spolu so žilinskou kapelou Mad Frequency.

NEDEĽA 10. marca

Oceňovaná a obľúbená výstava SVADBA plná svadobných inšpirácii bude tento rok v hoteli DoubleTree by Hilton v Košiciach dnes od 9:00 do 18:00 hod. Vstup je zadarmo a čakajú vás štýlové obrúčky a šperky, nádherné svadobné a spoločenské šaty, catering či kvetinové aranžmány. Príďte sa zoznámiť s trendami pre rok 2024.

Zdroj: archív organizátora

PONDELOK 11. marca

Na diváka dnes o 18:00 hod. čaká v Historickej radnici v rámci predstavenia Horúca sprcha množstvo zábavných situácií, prekvapivých gagov, konverzačná ľahkosť aj situačná premenlivosť. A to všetko korunované vynikajúcimi hereckými výkonmi, garantujúcimi nezabudnuteľný divadelný zážitok. Účinkujú: Zuzana Tlučková, Peter Kočiš, Marcel Ochránek, Přemek Boublík, Katarína Ivanková, Thomas Puskailer, Jakub Lorencovič.

Pridajte komentár