EAST MAG
Jaroslav Vrábeľ
Foto: LinkedIn

Náhle zomrel šéfredaktor Korzára Jaroslav Vrábeľ

Včera (20. marca) vo večerných hodinách náhle tragicky zahynul šéfredaktor najčítanejšieho regionálneho denníka na Slovensku, Jaroslav Vrábeľ. Zradilo ho srdce. Rodine i blízkym vyjadrujeme hlbokú úprimnú sústrasť.

Sympatický, nekonfliktný introvert s maximálnym zmyslom pre detail. Jeho skrytý, no nesmierne trefný humor bol povestný, rovnako ako puntičkárstvo, ktorým bol preslávený. Mal srdce i dušu na správnom mieste a jeho nečakaný odchod je tragédiou nielen pre najbližších. Ostali po ňom dve deti.

REKLAMA

Narodil sa v roku 1979 v Košiciach, kde vyštudoval verejnú správu na Univerzite Pavla Jozefa Šafárika. Začínal v roku 1997 v študentskej prílohe denníka Korzo. Po vzniku Korzára v roku 1998 v ňom pôsobil najprv ako športový redaktor a neskôr ako redaktor spravodajstva. Získal viaceré novinárske ocenenia a v apríli 2016 sa stal šéfredaktorom, keď na tomto poste vystriedal Petra Bercika.

„Bol by som rád a vynasnažím sa, aby táto zmena v redakcii bola dobrá a aby ste sa pri čítaní Korzára aj naďalej i usmievali a zabávali. Môžem vám tiež sľúbiť, že sa budete aj zlostiť i nadávať – pri článkoch o problémoch a kauzách. Tie pri každej vláde, primátorovi či starostovi boli, sú, aj budú. Nikdy sme nespustili, ani nespustíme oči z ich prstov a pier, či robia to, čo hovoria…” uviedol v čase nástupu do funkcie novinár telom i dušou a snažil sa plniť to najviac, ako dokázal.

Jaro, budeš nám chýbať.

Pridajte komentár