EAST MAG
banner-v-kosiciach-to-zije
Foto-koláž: L. Bollová

V Košiciach to žije – prinášame program od 28. marca do 4. apríla

Sviatky sú obdobím stíšenia sa, preto ich strávte v kruhu najbližších a kultúrne podujatia si vychutnajte až po nich.

Štvrtok 28. marca

Východoslovenská galéria dnes otvára skupinovú výstavu diel slovenských a maďarských súčasných umelkýň Ozveny zvnútra. Vernisáž sa uskutoční o 18:00 hod. v priestoroch na Alžbetinej ulici.

REKLAMA

Utorok 2. apríla

Verejná knižnica Jána Bocatia v Košiciach vás na aprílovú burzu kníh už dnes v centrálnej knižnici (Hviezdoslavova 5) v čase medzi 14:00 – 18:00. 

Metalisti, pripravte sa na dokonalý metalový zážitok. Ektomorf je späť s „VIVID BLACK over Europe Tour 2024“. V košickom Collosseum klube už dnes od 18:30 hod.

Štvrtok 4. apríla

Štátna filharmónia Košice pozýva na komorný koncert KAROL PETRÓCZI 80. Zámerom podujatia je oslava jubilea významnej slovenskej umeleckej osobnosti, interpreta a pedagóga, zakladajúceho člena a dlhoročného koncertného majstra ŠFK Karola Petrócziho. Účinkovať budú niektorí z jeho najúspešnejších študentov a ich hostia. Program je pestrou hudobnou prehliadkou rôznych období a žánrov. Komorný koncert sa uskutoční dnes o 19:00 v Dom umenia. Podujatiu bude predchádzať predkoncertné stretnutie o 18:00 s oslávencom a lektorom dramaturgie Petrom Katinom.

Zdroj: archív ŠfK

Potulky mestom Košice budú tentoraz od dnešného dňa až do nedele na tému Tajomstvo sídliska Podhradová. Spoznáte napríklad umelecké diela slávnych sochárov a maliarov vonku i v interiéroch, interiér nádherného kostola sv. Ondreja a mnoho ďalších zaujímavostí. Podrobný časový rozpis nájdete tu.

Pridajte komentár