EAST MAG
plagat spev 2024
Zdroj: archív MČ Košice - Staré Mesto

Štartuje súťaž Spev bez hraníc. Bude poctou Barbare Haščákovej

Obľúbená spevácka súťaž amatérskych spevákov a speváčok bez rozdielu veku Spev bez hraníc bude v tomto roku s novými kategóriami, v ktorých si môžu prísť zmerať sily aj milovníci rapu a beat boxu, ale aj študenti umeleckých škôl od 15 do 19 rokov.

Ako poctu Košičanke a obľúbenej speváčke Barbare Haščákovej, ktorá nás nečakane opustila v minulom roku, sa organizátori rozhodli vytvoriť kategóriu jej najväčších hitov, z ktorých si môžete vybrať svoju obľúbenú pesničku a súťažiť.

REKLAMA

Podmienky účasti

Prihlášky je potrebné poslať do 29. mája 2024. Podmienkou prihlásenia sa do súťaže je trvalý pobyt v Košiciach alebo štúdium školy v Košiciach. Súťažiaci si zabezpečujú vlastný hudobný sprievod. Ak bude hudobný sprievod na USB, je nutné, aby ste zaslali nahrávku emailom spolu s prihláškou na ivana.jarosikova@kosice-city.sk.

USB označené menom a priezviskom, číslom skladby, USB je nutné mať k dispozícií v deň súťaže pri registrácii.

Súťaž sa uskutoční 5. júna 2024 v Radničnej sále Miestneho úradu MČ Košice-Staré Mesto na Hviezdoslavovej 7 v Košiciach. Galaprogram, na ktorom vystúpi ako špeciálny hosť duo MC Erik&Ivana (zaspievajú mix najväčších hitov Barbary Haščákovej) a víťazi jednotlivých kategórií na profesionálnom pódiu na Dominikánskom námestí, odštartuje 6. júna 2024 o 18. hod.

Pridajte komentár