fbpx
INDEX MAG
HEHOP
Foto: hehop.sk

Študentky z Trebišova vyrobili inovatívny hrejivo-hojivý pás HEHOP

Inovácia a kreativita sú v dnešnom svete kľúčovými faktormi úspechu a každý vynaliezavý nápad si v ňom nájde svoje uplatnenie. Dôkazom je aj zaujímavý projekt Petry Andrekovej a jej podnikavých spolužiačok z Trebišova, ktoré sa zapojili do projektu Rozbehni sa! a svoj nápad dokázali premeniť na skutočný produkt.

Vytvorili spolu HEHOP – inovatívny hrejivo-hojivý pás, ktorý mení spôsob, akým ľudia zvládajú každodenné bolesti chrbta, brucha či krížov. Používanie tradičných hrejivých vankúšikov je spojené s obmedzenou pohyblivosťou, a práve tu HEHOP ponúka praktické riešenie, ktoré umožňuje nosiť „hrejivé suché teplo” počas celého dňa bez nutnosti zostať v posteli.

Ako funguje HEHOP?

HEHOP využíva dva vankúšiky plnené obilím a levanduľou, ktoré sa nahrievajú v mikrovlnke a následne vkladajú do špeciálne navrhnutého a ručne vyrobeného pásu. Tento pás je ľahký, flexibilný a nenápadný pod oblečením, takže ho môžete nosiť kdekoľvek a kedykoľvek bez toho, aby vás obmedzoval v pohybe. Je možné ho dokonca vyrobiť aj na mieru.

„Naším cieľom bolo vytvoriť produkt, ktorý by ľuďom umožnil normálne fungovať počas bežného pracovného dňa, aj keď trpia bolesťami. HEHOP je riešením, ktoré kombinuje pohodlie, účinnosť a diskrétnosť. Dúfame, že pomôže čo najväčšiemu počtu ľudí,” hovorí autorka projektu, Petra Andreková. 

Foto: hehop.sk

Pozitívne ohlasy od užívateľov aj lekárov

Projekt HEHOP si získal aj záujem odbornej verejnosti z oblasti zdravotníctva. Používatelia na ňom oceňujú možnosť nosiť pás počas celého dňa a lekári ho odporúčajú ako pomocný prostriedok pri zvládaní bolesti. Lokálna termo-terapia reaguje na cievny systém, vďaka čomu uvoľňuje napätie svalstva a zlepšuje sa tak prekrvenie tkanív. Výsledkom je analgetický efekt pre pacienta,” uvádza ortopéd MUDr. Erich Mihálik. Pás však nie je náhradou za odborné lekárske ošetrenie a pri pretrvávajúcich problémoch je potrebné navštíviť lekára.


Foto: hehop.sk

Vyskúšajte HEHOP a podporte mladé študentky

HEHOP je súčasťou projektu Rozbehni sa!, ktorý podporuje mladých podnikavcov pri realizácii ich nápadov a vstupu do sveta podnikania. Tento projekt poskytuje študentom nielen teoretické vedomosti, ale aj praktické skúsenosti a podporu pri vývoji a propagácii ich produktov.Podporte mladé študentky a ich inovatívny projekt, ktorý priniesie úľavu a pohodlie do vášho každodenného života. Ak máte záujem o hrejivo-hojivý pás HEHOP, navštívte webovú stránku hehop.sk, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosť zakúpiť si produkt.

Jarmila G. Gaľová

Pridajte komentár