fbpx
INDEX MAG
hotel Panorama
Foto: archív hotela Panorama

Nezabudnuteľný zážitok v Hoteli Panorama na Štrbskom Plese

V srdci malebných Vysokých Tatier nájdete Hotel Panorama, ktorý svojou strategickou polohou ponúka dych berúci pohľad na majestátne vrcholy Vysokých a Nízkych Tatier. Tento hotel sa stal obľúbenou destináciou pre všetkých, ktorí hľadajú spojenie komfortu a prírody. Či už plánujete romantický víkend, rodinnú dovolenku alebo firemné stretnutie, Hotel Panorama ponúka dokonalé prostredie pre relax aj aktívny oddych.

Luxusné ubytovanie a prvotriedne služby

Hotel Panorama ponúka elegantné a pohodlné ubytovanie s panoramatickými výhľadmi na tatranskú prírodu. Nachádza sa vo výške 1300 metrov nad morom, v jednom z najvyhľadávanejších miest Slovenska, na Štrbskom Plese. 

Každá izba je zariadená moderným nábytkom a vybavená všetkým, čo potrebujete pre maximálne pohodlie. Hostia môžu využiť saunový svet hotela, ktorý zahŕňa fínsku saunu, parnú a infra saunu. K dispozícii sú aj profesionálne masáže, ktoré zaručujú dokonalý oddych a regeneráciu po dni plnom aktivít.

Foto: archív hotela Panorama
Foto: archív hotela Panorama

Bohatá ponuka aktivít pre všetkých

Hotel Panorama ponúka množstvo aktivít, ktoré uspokoja každého návštevníka. V zimnom období sa môžete tešiť na lyžiarske trate pre všetky úrovne lyžiarov, zatiaľ čo letné mesiace lákajú na cykloturistiku a pešie túry s nádhernými výhľadmi na tatranskú prírodu.

Rodiny s deťmi ocenia detský kútik a vonkajšie ihrisko, kde sa deti môžu bezstarostne zahrať, kým rodičia relaxujú.

Foto: archív hotela Panorama

Ideálne miesto pre biznis a konferencie

Hotel Panorama nie je len o oddychu, je tiež skvelým miestom pre organizovanie obchodných stretnutí a konferencií. Moderné kongresové miestnosti sú vybavené technikou, ktorá poskytuje ideálne podmienky pre rôzne typy podujatí. Personál sa postará o každý detail, od technickej podpory po catering, aby vaše podujatie prebehlo hladko a úspešne. Hotel ponúka aj vonkajšie priestory vhodné na teambuildingy.

Foto: archív hotela Panorama
Foto: archív hotela Panorama

Hotel Panorama na Štrbskom Plese je miestom, kde sa luxus, komfort a prírodná krása stretávajú v jedinečnom zážitku. Bez ohľadu na to, či hľadáte oddych, športové vyžitie alebo miesto pre vaše pracovné stretnutia, tento hotel splní všetky vaše očakávania. Prežite nezabudnuteľný pobyt v srdci Vysokých Tatier.

Pridajte komentár