EAST MAG
creative pro eventy

(Ako) plánovať eventy v roku 2021?

Môžeme vôbec niečo v tejto situácii naplánovať? Ako nestratiť kontakt so zamestnancami, ktorí už možno podľahli „zlej nálade”? Je možné udržať kontakt s partnermi? Prinášame vám niekoľko možností, ako plánovať eventy v roku 2021.

Online alebo Live?

Ideálnym riešením tejto situácie je plánovanie virtuálnych a hybridných podujatí. Naplánovať podujatie ako online stream z priestoru, kde v prípade uvoľnenia opatrení máte možnosť pozvať časť obecenstva naživo. Creative PRO  má v Bratislave aj v Košiciach štúdiá vybavené na tvorbu profesionálnych live streamov, ktoré zároveň pojmú niekoľko desiatok hostí živého eventu. Spojiť tak live účastníkov podujatia s tými, ktorí sa eventu zúčastňujú online, je jednoduché a veľmi efektívne. Účasť, hoci malého živého publika, dokáže určite pomôcť umocniť zážitok aj online sledovateľom.

REKLAMA

Zážitky na diaľku

Pri hybridných podujatiach musíme počítať s tým, že časť ľudí ostáva v online priestore. Avšak za viac ako rok realizácií virtuálnych eventov sme vytvorili veľké množstvo spôsobov, ako preniesť zážitok k ľuďom, ktorí sú na rôznych miestach.

Súťaže, kvízy, koncerty, spoločné ochutnávky, interaktívne darčeky, vstupy divákov… To sú len niektoré z nástrojov, ktoré vašim divákom prinesú spoločný zážitok a tým umocnia emóciu, ktorú chcete eventom dosiahnuť.

creative pro event

Prvé hybridné eventy sme pre našich klientov pripravovali už niekedy okolo roku 2012. Máme množstvo skúseností a overených nástrojov, ktoré fungujú. A keďže hybridné podujatia ostanú súčasťou eventového sveta ešte veľmi dlho, ak nie navždy, je najlepšie s nimi začať čo najskôr.

Creative PRO vám chce pri tejto tvorbe pomôcť. Spoločne s tímom odborníkov vás prevedieme každým detailom na ceste za úspešným virtuálnym či hybridným eventom. Nečakajte a tvorte s nami virtuálne eventy, ktoré sa, hneď ako to bude možné, vedia pretransformovať na hybridné.

Prečítajte si aj o prvej virtuálnej tlačovke a kampani pre zamestnancov pod réžiou Creative PRO.

Obsah rozhoduje

Existujú rôzne formy zábavy, ktoré vieme do dramaturgického plánu pekne začleniť, aby bol aj virtuálny či online event pre divákov zaujímavý

Umenie

Ľuďom chýbajú koncerty a ďalšie osobné zážitky, takže predstavenia nejakého druhu umenia je pekný spôsob, ako im sprostredkovať zábavu.

Duševné zdravie

Mnoho ľudí počas pandémie bojuje so starostlivosťou o fyzické či duševné zdravie. Začlenenie týchto typov aktivít do vášho podujatia je dobrý spôsob, ako priniesť účastníkom pridanú hodnotu.

V závislosti od formátu môžete medzi jednotlivými vstupmi speakrov zorganizovať krátke tréningové alebo meditačné prestávky.

Známy a skúsený moderátor

Nie je moderátor ako moderátor. Rozumne zvolený sprievodca podujatím pridá tú správnu energiu a vytvorí požadovanú atmosféru.

creative pro

Kurzy varenia

Virtuálne kurzy varenia alebo barmanské show sú tiež možnosťou pre spoločenskú udalosť.

Účastníkom môžete poskytnúť potrebný spoločenský kontakt a zároveň im umožniť osvojiť si niektoré nové zručnosti. A to všetko z pohodlia domova.

Súťaže

Trochu zdravej súťaživosti nikdy nezaškodí, veď ľudia radi predvádzajú svoje vedomosti a zručnosti. Stačí vhodne zvoliť tému, rozdeliť zúčastnených do tímov a o zábavu je postarané.

Veríme, že spoločne dokážeme vystavať atraktívny a plnohodnotný program práve pre vaše publikum. Neváhajte a tvorte s nami.

CREATIVE PRO

Sme event & live communication agency, ktorej hlavným poslaním je prinášať ľuďom pozitívne emocionálne zážitky prostredníctvom organizovania live, virtuálnych a hybridných spoločenských akcií a konferencií. Za 15+ rokov eventových skúseností, sme vytvorili miliardu momentov, vyše 113 880 hodín zážitkov, 974 323 pozitívnych emócií pre viac než 300 značiek. Aj vďaka týmto skúsenostiam sme posunuli náš event management a experience marketing (tzv. zážitkový marketing) na úplne iný level. Sme CREATIVE PRO Group a naším umením je vidieť neviditeľné. Zážitok. Event.

komentár: 1