EAST MAG
Jesenná móda

Ako kombinovať svetre značky TATUUM s iným oblečením?

Keď sa počasie za oknom stáva chladnejšie, nie je nič príjemnejšie, ako mäkký, teplý sveter. Svetre od značky TATUUM sú kombináciou elegancie a funkčnosti, perfektne odzrkadľujúce moderné módne trendy. Vďaka rozmanitej ponuke od krátkych až po dlhé modely si každý nájde niečo pre seba. Šťavnaté farby a jemné vzory pridávajú čaro a rafinovanosť každému outfitu.

Teplé dámske svetre s elegantnými nohavicami

Krátke svetre v šťavnatých farbách, ako sú červená alebo slivková, vyzerajú skvele v kombinácii s jednoduchými, tmavými nohavicami alebo džínsami. Doplnkom takéhoto outfitu môžu byť klasické topánky na podpätku a jemné doplnky, ktoré zdôraznia seriózny charakter outfitu. Teplé dámske svetre TATUUM sú nielen funkčné, ale aj plné elegancie. Dokonale zdôraznia postavu, pridávajúc jej ženský šarm.

REKLAMA

Golf – univerzálnosť v najlepšom podaní

Golfové vzory sú skutočnou ikonou klasicizmu. Vyzerajú skvele v kombinácii s ceruzkovými sukňami alebo širokými nohavicami typu palazzo. K nim by ste mali zvoliť elegantné čižmy a jednoduchú kabelku. Námornícky alebo fuksiový golier je tu ideálnou voľbou. Takýto sveter od TATUUM je nevyhnutný v šatníku každej ženy. Zabezpečí nielen komfort, ale aj výnimočný štýl.

Dlhé svetre a šaty

Dlhé dámske svetre sú ideálnym doplnkom k šatám. V kombinácii s krátkymi, jednoduchými šatami v neutrálnej farbe vytvárajú koherentný, elegantný outfit. K takémuto štýlu sa hodia vysoké čižmy a jemná bižutéria. TATUUM ponúka mnoho modelov, ktoré skvele ladia s rôznymi štýlmi šiat. Oplatí sa experimentovať, aby ste našli svoj obľúbený outfit.

Vianočné outfity s dotykom TATUUM

Vianoce sú časom, keď chceme vyzerať výnimočne. Svetlý sveter s jemným vzorom od značky TATUUM v kombinácii s elegantnou sukňou v zlatých alebo strieborných tónoch a doplnkami vytvorí ideálny outfit na vianočné rodinné stretnutia. Vianočné štýly so svetrom TATUUM dodajú eleganciu každej žene. Teplota a komfort spojené s výnimočným dizajnom sú charakteristiky týchto produktov.

Sveter a midi sukne

Fuksiový alebo ružový sveter v kombinácii s dlhou midi sukňou v neutrálnej farbe je voľbou pre ženy, ktoré ocenia elegantné, ale originálne kombinácie. K tomuto štýlu by ste mali vybrať šnurovacie čižmy a jednoduché doplnky. Svetre značky TATUUM skvele ladia s rôznymi štýlmi sukní. Vďaka tomu si každá žena nájde niečo pre seba.

Elegancia v každodenných outfitoch

Sveter s jemným vzorom sa skvele kombinuje s bielymi džínsami alebo chino nohavicami. Je to jednoduchý spôsob ako pridať každodenným outfitom trochu elegancie. Tento outfit dokončia balerínky a kabelka v nežnom odtieni. Svetre TATUUM sú zárukou elegancie v každej situácii. Sú nielen moderné, ale aj vyrobené z najvyššej kvality materiálov.

Ako sa starať o svetre značky TATUUM?

Aby ste si mohli užívať bezchybný vzhľad svetra po mnoho sezón, je dôležité pamätať na správnu starostlivosť. Ručné pranie v chladnej vode a sušenie v horizontálnej polohe zabezpečia, že váš obľúbený sveter zostane s vami dlhšie. Svetre značky TATUUM si zaslúžia špeciálnu starostlivosť, vďaka ktorej vám budú slúžiť roky. Vďaka starostlivosti o ne správnym spôsobom si môžete si užívať ich eleganciu počas dlhých sezón.

Pridajte komentár