EAST MAG
domáce práce
Foto: archív Samsung Electronics

Vedeli ste, že až 86 % času strávime premýšľaním o domácich prácach a len 14 % ich vykonávaním?

Napríklad funkcia SmartThings Energy pomáha znížiť starosti so správou a platením účtov za elektrinu tým, že umožňuje prehľadne sledovať spotrebu energie inteligentných domácich spotrebičov a pomocou šikovných zásuviek monitorovať dokonca aj tie zariadenia, ktoré podporu takejto funkcie samy nemajú. Ak chcete ušetriť viac, môžete aktivovať režim AI Energy Mode a regulovať spotrebu energie tak, aby nepresiahla prednastavenú cieľovú hodnotu. Aplikácia SmartThings ponúka napríklad aj pohodlnejšie pranie bielizne – umožňuje ovládať práčku na diaľku a upozorní vás na dokončenie pracieho cyklu. Môžete teda spustiť pranie odkiaľkoľvek v pravý čas tak, aby na vás po návrate domov čakala čerstvo vypraná bielizeň.

Mo Gawdat to komentuje: „Vážim si to, že môžem pomocou tohto orientačného bodovacieho systému ukázať Európanom skryté bremeno domácich prác, ktoré si obvykle neuvedomujú. Dobré využitie času doma má zásadný vplyv na našu celkovú pohodu, a preto je dôležité zaviesť do každodennej rutiny zdravé návyky, ktoré nám pomôžu ľahko zvládať zoznam úloh. So SmartThings je možné automatizovať množstvo domácich prác a výrazne skvalitniť trávenie nášho voľného času doma.“

REKLAMA

Vďaka kompletnej kontrole nad svojím domovom a dôležitými domácimi povinnosťami sa vám uvoľní čas na to, aby ste sa mohli venovať veciam, ktoré sú pre vás zo všetkého najdôležitejšie.

komentár: 1