Do 24. februára trvá na celom Slovensku vo vybraných reštauráciách 7. ročník Zimného festivalu jedla. Prináša možnosť ochutnať gurmánske špeciality v ponuke reštaurácií, ktoré vytvorili špeciálne pre tento event. V Košiciach je 5 podnikov, ktoré sú súčasťou Zimného festivalu jedla. Navštívili sme dva z nich, ktoré sú v historickom centre Košíc – Hostinec a Camelot. Ako nám chutilo?
Vopred upozorňujeme, že na Zimný festival jedla je potrebné zakúpiť si degustačný kupón a objednať si degustáciu online. Nestačí len prísť do podniku a povedať, že ste prišli. Vďaka online rezervácii na konkrétny čas personál podniku vie, že vás má čakať a rezervuje vám aj stôl. Tak, ako sme mali stôl rezervovaný aj my v Hostinci a v Camelote.
[…] varenie. Celý ten proces, váženie, zapisovanie do kalorických tabuliek, servírovanie, […]